Hälsa på tuppen Ture med hönorna Galna Gullan, Cosmos och Tvillingarna på Bergagården

Vi på Hunnebergs naturskola följer de ansvariga myndigheternas rekommendationer kring Covid-19 och vidtar åtgärder utefter dem. Förändringar kan ske på kort varsel, men vi fortsätter hålla lektioner utomhus med genomtänkta aktiviteter granskade ur Corona-synpunkt. Vi serverar ingen mat. Tvätta händerna och kom fullt frisk så går det bra.
Vi uppmuntrar alla till friluftsaktiviteter och bidrar gärna (i mån av tid) till ideér för att vistas ute i naturen med en givande aktivitet. Vill ni boka en naturpedagog för en mindre grupp utomhus vänligen kontakta oss: info@hunnebergsnaturskola.se

Höstbrev 2020.pdf

Påsklovskul! Torsdag och fredag 16-17:e april kl.11-15.
Vår påskgumma finns vid Fristorps Gransjö på Hunneberg. Kom och hjälp henne leta efter försvunna påskägg! Naturlekar vid sjön. Tillåter naturen så är brasan igång
Och du, bärsele fungerar bättre än barnvagn i den djupa granskogen.
Vid Bokebackens vindskydd på Bergagården hittar du en "upp och hoppa"-aktivitet för alla som har myror i brallan. "Gör som djuren", testa dig och grilla korv vid naturskolans eld.
Välkomna till Naturskolans påsklovsaktiviteter på berget!

Våren 2020
 Information om förändring.
För skolor inom Vänersborgs- Trollhättans- och Grästorps kommun finns som många känner till ett visst antal betalda bussar som går hit. Det har tidigare gått att boka dem via ett bokningssystem. Från och med nu kommer bokningen att ske med en fördelning via er skolledning. Avvakta intern information. Har ni däremot möjlighet att boka och betala egen transport är ni välkomna att höra av er för bokning direkt med oss.
Kanske kan er klass cykla hit?
Här på hemsidan hittar ni förslag på aktiviteter. Hör gärna av er till oss vid frågor eller annat och då i första hand på email: info@hunnebergsnaturskola.se.
Vi svarar så ofta vi kan i telefon. Kontor: 0521 - 22 37 70 eller verksamhetschef 0768 - 81 18 64

Människorna bar med sig lätta kåtor, men ville snart ha bättre skydd för väder och vind.
Här skapar barnen sina hus och hem på vår sportlovsaktivitet 2020. Tack för besöket !

Sportlovspyssel.
Vi bygger hållbart med naturmaterial förstås! Ibland är en flyttbar bostad hållbar. Välkomna in till oss i värmen från kaminen.
Vecka 8 måndag - fredag kl 11-16.


Aktuellt på Hunnebergs naturskola

För att boka aktivitet hos oss maila: info@hunnebergsnaturskola.se och nämn vad ni är intresserade av, vilken klass och skola ni kommer ifrån.